Een team van 4 professionals

Wij houden ons bezig met de complete administratie voor het midden- en kleinbedrijf, met als specialisatie het notariaat. We doen dit al sinds 1 april 2003.

Geertje Schokker-Jongschaap

(Mede) oprichter en eigenaar van de Jonge Munt B.V.

Geertje is het financiële brein van De Jonge Munt. Met haar ruime ervaring binnen de accountancy heeft ze zich weten te specialiseren in notariële administraties. Zij zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Alleen het beste telt. Voor menig ondernemer is ze een vraagbaak en sparringpartner. In haar vrije tijd wandelt ze graag.

René Muntinga

(Mede) oprichter en eigenaar van de Jonge Munt  B.V.

René heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen het notariaat. Met zijn heldere en nuchtere blik is hij het zakelijk geweten van De Jonge Munt. René is een echte Bourgondiër met een grote dosis humor. Niets is hem wereldvreemd. René heeft een passie voor wielrennen en voetbal.

Jan-Willem van der Heide

Jan-Willem is sinds 1 januari 2021 werkzaam bij De Jonge Munt. Geef Jan Willem een moeilijke casus en hij lost het snel en adequaat op. Elk boekhoudkundig probleem is voor hem een uitdaging. Jan-Willem bezoekt graag concerten en hij doet veel aan conditietraining.

Frans Leerdam

Frans noemt zichzelf De Oude Munt. Sinds 1 oktober 2008 is hij werkzaam als allround (salaris) administrateur. Frans heeft de pensioengerechtigde leeftijd reeds bereikt maar kan maar geen afscheid nemen van zijn collega’s. In zijn vrije tijd bezoekt hij graag voetbalwedstrijden van zijn kleinkinderen.

Neem vrijblijvend contact op

Graag staan wij u te woord in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw gegevens, informatie en vragen zullen altijd strikt vertrouwelijk worden behandeld.